Stieltjeskanaal – Politie houdt passantenonderzoek in Stieltjeskanaal

Het team dat onderzoek doet naar de dood van een 31-jarige man uit Klazienaveen houdt vrijdagochtend 14 april een passantenonderzoek.1 min


Precies twee weken eerder, op vrijdagmorgen 31 maart rond 5:45 uur, werd het slachtoffer in de kofferbak van een auto gevonden. De auto hing half in het water, half op de kade langs het Stieltjeskanaal tussen Dalen en Coevorden. Uit onderzoek is gebleken dat de man door geweld om het leven is gebracht. Er is direct een rechercheteam (Team Grootschalige Opsporing) gestart.

Tijdens het passantenonderzoek worden alle voorbijgangers aangesproken en krijgen zij een flyer uitgereikt.

Auto gezien?

De aangetroffen auto betreft een donkerkleurige Mercedes Benz 300 SE. Het gaat om een model uit 1986. De auto is voorzien van het kenteken PV-20-HT. De politie wil graag in contact komen met mensen die deze auto tussen donderdagavond 18:00 uur en vrijdagochtend 5.45 hebben gezien of weten hoe de auto op de kade langs het Stieltjeskanaal terecht is gekomen.

Tips

Heeft u informatie over de auto of andere informatie die de politie kan helpen in het onderzoek? Neem dan contact op met de politie in Noord-Nederland via 0900-8844. Wilt u uw informatie liever anoniem delen, bel dan met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of bel voor een vertrouwelijk gesprek met het Team Criminele Inlichtingen via 079-3458999.

Kijk voor alle verzamelde informatie over dit onderzoek in het dossier

flyer