Stapper aangehouden voor mishandeling

Sneek – De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag in de Kruizebroederstraat een 19-jarige inwoner van Stiens aangehouden op verdenking van mishandeling. De man had een 20-jarige inwoner van Sneek een aantal keren geslagen. Surveillerende agenten kregen een melding van een vechtpartij in de Kruizebroederstraat. Daar aangekomen werd duidelijk dat een 20-jarige […]

Sneek – De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag in de Kruizebroederstraat een 19-jarige inwoner van Stiens aangehouden op verdenking van mishandeling. De man had een 20-jarige inwoner van Sneek een aantal keren geslagen.

Surveillerende agenten kregen een melding van een vechtpartij in de Kruizebroederstraat. Daar aangekomen werd duidelijk dat een 20-jarige Sneker één van de mensen was die was geslagen. Op aanwijzing van getuigen konden agenten een 19-jarige inwoner van Stiens aanhouden. Hij zou de Sneker hebben geslagen. De verdachte werd overgebracht naar het politiebureau en daar voor nader onderzoek ingesloten.