Spacecake valt verkeerd

Naaldwijk – Een 21-jarige inwoner uit ’s-Gravenzande zorgde vrijdag 18 april om 19.00 uur voor de nodige onrust in Naaldwijk, De man liep naakt over straat en hinderde het verkeer waardoor onder andere een aanrijding ontstond. Politieagenten die ter plaatse een onderzoek instelden, troffen op de Stokdijkkade een naakte man aan. Uit nader onderzoek bleek […]

Naaldwijk – Een 21-jarige inwoner uit ’s-Gravenzande zorgde vrijdag 18 april om 19.00 uur voor de nodige onrust in Naaldwijk, De man liep naakt over straat en hinderde het verkeer waardoor onder andere een aanrijding ontstond.

Politieagenten die ter plaatse een onderzoek instelden, troffen op de Stokdijkkade een naakte man aan. Uit nader onderzoek bleek dat de man in een nabijgelegen woning spacecake had gebruikt die kennelijk verkeerd was gevallen. De man probeerde op de Pijletuinenweg voor een auto langs over te steken. De bestuurder kon nog maar net de naakte man ontwijken, maar een naast de auto rijdende scooterrijder kwam daarbij ten val. De maakte man werd door de GGD vervoerd. De politie maakte proces-verbaal op.