Slachtoffer steekpartij opgepakt na mishandeling ambulancepersoneel

Nuland – Een 36-jarige vrouw uit Hilversum is dinsdagochtend gewond geraakt bij een steekpartij. Daarna is ze aangehouden op verdenking van mishandeling van ambulancepersoneel. Het steekincident, waarbij de vrouw gewond raakte, vond kort na 8.00 uur plaats in een hotel aan de Rijksweg in Nuland. Het slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis voor behandeling. Omdat ze […]

Nuland – Een 36-jarige vrouw uit Hilversum is dinsdagochtend gewond geraakt bij een steekpartij. Daarna is ze aangehouden op verdenking van mishandeling van ambulancepersoneel.

Het steekincident, waarbij de vrouw gewond raakte, vond kort na 8.00 uur plaats in een hotel aan de Rijksweg in Nuland. Het slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis voor behandeling. Omdat ze het ambulancepersoneel dat haar had verzorgd onder meer geschopt en aan de haren getrokken had, is de vrouw later aangehouden op verdenking van mishandeling. De vrouw zit vast voor verder onderzoek. De politie onderzoekt wat zich heeft afgespeeld. Hebt u iets gezien of gehoord dat op welke manier dan ook verband houdt met deze zaak, bel dan de politie op 0900-8844. Anoniem melding doen kan uiteraard ook: via 0800-7000.