Slachtoffer gezocht van gewelddadige beroving

Amsterdam – De politie zoekt naar een slachtoffer van een gewelddadige beroving in de Marco Polostraat in Amsterdam. Het slachtoffer is hierbij in zijn been gestoken. Twee mannen beroofden, in de nacht van vrijdag 14 op zaterdag 15 februari om 00.15 uur, een man met een Aziatisch uiterlijk. Het slachtoffer liep vanaf de Jan Evertsenstraat […]

Amsterdam – De politie zoekt naar een slachtoffer van een gewelddadige beroving in de Marco Polostraat in Amsterdam. Het slachtoffer is hierbij in zijn been gestoken.

Twee mannen beroofden, in de nacht van vrijdag 14 op zaterdag 15 februari om 00.15 uur, een man met een Aziatisch uiterlijk. Het slachtoffer liep vanaf de Jan Evertsenstraat de Marco Polostraat in. Plotseling werd hij van achteren benaderd door twee mannen. Deze mannen zeiden dat ze geld wilden hebben. Het slachtoffer verzette zich en is daarbij in zijn been gestoken. De mannen zijn vervolgens weggerend. Inmiddels heeft de politie twee verdachten aangehouden. Het slachtoffer heeft zich, na behandeling in het ziekenhuis, niet meer gemeld bij de politie. De politie wil dit slachtoffer graag spreken.

Bent u of kent u de Aziatische man die slachtoffer werd van deze gewelddadige beroving? Meld u zich dan bij de politie. U kunt uw tips over deze zaak ook doorgeven via het telefoonnummer 0900-8844. Blijft u liever anoniem, dan kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.