Scooterrijder rijdt door na aanrijden voetganger

Leeuwarden – Een 31-jarige voetganger uit Leeuwarden is maandagavond in zijn woonplaats gewond geraakt. De man was op de Wirdumerdijk aangereden door een onbekend gebleven scooterrijder. De man op de scooter is doorgereden, terwijl de voetganger even buiten bewustzijn raakte door de aanrijding. Hij is met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. Volgens getuigen gaat […]

Leeuwarden – Een 31-jarige voetganger uit Leeuwarden is maandagavond in zijn woonplaats gewond geraakt. De man was op de Wirdumerdijk aangereden door een onbekend gebleven scooterrijder.

De man op de scooter is doorgereden, terwijl de voetganger even buiten bewustzijn raakte door de aanrijding. Hij is met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. Volgens getuigen gaat het om een jonge, blanke man op een zwarte scooter. Hij had kort stekelig donker haar en had een blauwe jas en een zwarte spijkerbroek. Er zat ook een passagier op de scooter. Hij droeg een donkere jas en een donkerkleurige broek. Beiden droegen geen helm. De politie stelt een onderzoek in.