Schiedam – Dinsdag 7 juni in Opsporing Verzocht: beloning dodelijke aanrijding Schiedam

De Hoofdofficier van Justitie in Rotterdam heeft een beloning uitgeloofd van 7.500 euro in het onderzoek naar het verkeersongeval op de Laan van Bol’es in Schiedam van vrijdag 6 november 2015 waarbij een 21-jarige Schiedammer om het leven kwam. Opsporing Verzocht besteedt dinsdag 7 juni aandacht aan deze zaak.

Het slachtoffer werd rond 22:10 uur geschept door een auto. Hij overleed ter plaatse. Zo’n 100 meter verder op de Laan van Bol’es troffen agenten de betrokken auto leeg aan. Bij controle bleek de auto op 2 november gestolen te zijn op de van Hogendorplaan in Vlaardingen. In het onderzoek hield de politie tot nu toe vijf jongens aan op verdenking van betrokkenheid bij de aanrijding en/of diefstal van de auto. Op dit moment zit niemand meer vast. Maar ze zijn nog altijd verdachte in deze zaak.Het intensieve onderzoek en alle media aandacht leidde helaas nog niet tot de identiteit van de inzittenden en bestuurder. Agenten zijn nog steeds vastberaden om deze zaak op te lossen. Met de beloning van € 7.500 hoopt het team alsnog op de gouden tip.

Opsporing Verzocht is dinsdag om 20.30 uur tot 21.20 uur te zien op NPO 1. Met uw tablet, laptop of smartphone kunt u ook kijken op het second screen. De herhaling van de uitzending is woensdag rond 12.00 uur op NPO 2. Ook dan is het second screen online. Wilt u alle zaken nog eens terugkijken? Kijk dan op deze speciale pagina van Opsporing Verzocht.