Scharwoude

Zuid-Scharwoude – Een 15- en een 16-jarige jongen, beide afkomstig uit Heerhugowaard, zijn vrijdagavond rond 20.30 uur op de Sportlaan beroofd van hun telefoon. De twee jongens liepen hier ter hoogte van het speeltuintje toen zij een groepje van vijf jongens zagen die hardlopend op hen afkwamen. Beide jongens werden bij hun keel gegrepen en […]

Zuid-Scharwoude – Een 15- en een 16-jarige jongen, beide afkomstig uit Heerhugowaard, zijn vrijdagavond rond 20.30 uur op de Sportlaan beroofd van hun telefoon.

De twee jongens liepen hier ter hoogte van het speeltuintje toen zij een groepje van vijf jongens zagen die hardlopend op hen afkwamen. Beide jongens werden bij hun keel gegrepen en hun telefoon werd afgepakt. Hierna gingen de jongens ervandoor in de richting van de sportvelden.

De politie is voor haar onderzoek op zoek naar getuigen. Heeft u op of in de omgeving van de Sportlaan vrijdagavond iets gezien? Neemt u dan contact op met de politie in Heerhugowaard op telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief).