‘s-Hertogenbosch – Drie mannen aangehouden na vechtpartij in restaurant

Vrijdagavond tegen acht uur reageerden politiemensen op een melding van een vechtpartij in een restaurant aan de Rompertpassage. Er zou mogelijk iemand gestoken zijn. Kort na de melding hielden we in de directe omgeving drie mannen aan.

De aangehouden verdachten uit Culemborg (31), Tilburg (32) en een zonder bekend woonadres (54) hadden het restaurant na de vechtpartij verlaten. Toen agenten ter plaatse kwamen, was geen van de vermoedelijke betrokkenen nog aanwezig. Na het eerste onderzoek lijkt het zo te zijn dat het aangehouden drietal, al dan niet in het gezelschap van meer mensen, in het restaurant ruzie kreeg met een aantal andere mannen die later binnen kwamen. Van deze andere mannen ontbreekt vooralsnog elk spoor. Wat de exacte aanleiding van deze confrontatie was en of deze mogelijk vooropgezet was, maakt onderdeel uit van het onderzoek. De drie mannen zitten vast voor nader verhoor.

Steekincident

Verder gaan er we op basis van verklaringen en aangetroffen sporen vanuit dat er iemand tijdens de ruzie is gestoken. We weten nog niet wie deze persoon is en waar hij gewond is. We zijn naar hem op zoek.

Getuigen

We zijn erg geïnteresseerd in mensen die iets gezien of gehoord hebben van het incident en met wie we nog niet hebben gesproken. Ook als u mogelijk informatie heeft over de identiteit van de andere betrokken mannen vragen we u om ons te bellen. We zijn met name geïnteresseerd in de naam van het mogelijke slachtoffer. En als u denkt te weten wat de aanleiding was van dit conflict roepen we u met klem op contact op te nemen. Bel daarvoor met de districtsrecherche in ’s-Hertogenbosch via 0900-8844. Gegarandeerd anoniem tippen kan telefonisch of online bij Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl