Rotterdam-Pernis – Gezocht – Wie herkent overvallers metaalhandel Pernis

Zaterdag 13 augustus overvielen twee mannen onder bedreiging van vuurwapens een metaalhandel in de Rotterdamse haven. Een klant werd zelfs met het wapen op het hoofd geslagen. Wie weet meer?

Omschrijving

Omstreeks 09:00 uur die zaterdag reed een Fiat Stilo het terrein van het bedrijf Ketting & Zoon B.V, gevestigd aan de Bakkersoordsekade in Pernis op. In deze auto zaten twee mannen, die stopten op de brug nabij het kantoortje en uitstapten. De ene man had een automatisch wapen, de andere een klein model vuurwapen. Ze gingen het kantoor binnen en bedreigden het personeel en de aanwezige klant. Deze moesten hun geld en telefoons afgeven. Eén van de twee mannen sloeg met zijn vuurwapen hard op het hoofd van de klant. Vervolgens moest de eigenaar onder bedreiging van de vuurwapens met beide mannen meelopen naar het kantoor en het geld uit zijn kassa aan de mannen afgeven. Een bedrag van ruim 3000 euro is weggenomen.

 

Een getuige zag later dat de Fiat Stilo op de Vermaetstraat in Pernis geparkeerd werd door twee mannen waarna zij overstapten in een andere auto waar een vrouw achter het stuur zat. Deze tweede auto was vermoedelijk een donkerkleurige Citroen C1. 

 

Na onderzoek bleek dat de Fiat Stilo waarin de mannen reden op 3 juli 2016 was gestolen vanaf de Spartastraat in Rotterdam. 

 

Vragen

Wie weet meer over deze overval?

Wie heeft de Fiat Stilo in Pernis zien rijden?

Wie is getuige geweest van de diefstal in de Spartastraat op 3 juli?

Wie heeft de Citroen C1 op 13 augustus in de omgevingvan de Vermaetstraat gezien?

Zaaknummer

2016263762

Datum delict

13th August, 2016

Plaats delict

Rotterdam-Pernis

Signalement

Status

gezocht