Rotterdam – Gezocht – Wie sloeg 27-jarige man knock-out?

Een bewoner van de Professor Poelslaan opende nog even zijn brievenbus voordat hij naar binnen ging. Opeens werd hij zomaar uit het niets knock-out geslagen. De politie zoekt de agressieve dader. (Her)kent u hem?

Omschrijving

Op maandag 3 december 2018 rond 20:48 uur werd zonder enige reden een man bewusteloos geslagen. Het slachtoffer was even naar een supermarkt gelopen op de Franselaan. Toen hij even later terugkwam en zijn post bekeek bij zijn woning werd hij van achteren benaderd door een man die hem zonder enige aanleiding neersloeg. De man ging gelijk “out” en werd even later door omstanders opgevangen.  De dader was inmiddels achter de vrouw aangelopen met wie hij aanvankelijk daar liep, in de richting van de Pasteursingel in de wijk Spangen. Het slachtoffer liep door de klap een zware hersenschudding op en had geen enkel idee wat er was gebeurd. Pas na drie maanden kon hij zijn werk weer volledig hervatten. Gelukkig waren er bewakingsbeelden van de mishandeling voorhanden waarop het hele voorval te zien was.

Wie kent of herkent de agressieve man? Bel dan met de gratis tiplijn 0800-6070 of meld uw tip via whatsapp 0610000012. Anoniem kan ook, via 0800-7000.

 

Zaaknummer

2018361787

Datum delict

3rd December, 2018

Plaats delict

Rotterdam

Signalement

Status

gezocht