Rotterdam – Gezocht – Wie herkent deze overvaller van tankstation Vaanweg

Wie is deze man die op maandag 3 juli om 15.40 uur een tankstation aan de Vaanweg in Rotterdam-Zuid overvalt met een mes?

Omschrijving

Een 26-jarige vrouw werkte die dag alleen als shopmedewerkster bij het tankstation. Ze vulde vakken bij. Ze zag een man, in het zwart gekleed, aan komen lopen. Hij droeg een donkere zonnebril. Daar kreeg de medewerkster al een onrustig gevoel van, want er scheen helemaal geen zon die dag. De vrouw liep het kantoor in, naar de kassa, en deed de deur van het kantoor op slot. De man liep de winkel binnen en liep direct naar de kassa. Hij zei niets en legde een plastic tas op de toonbank. De man haalde een mes tevoorschijn en maakte stekende bewegingen naar de vrouw. Hij eiste dat de vrouw geld voor hem pakte. Dat deed ze. Nadat ze geld aan de man gaf, bukte hij over de balie om nog meer te pakken. Hij gooide het geld in de tas en rende de winkel uit.

Vragen

De politie doet onderzoek en wil graag weten of er getuigen zijn van deze overval. Ook hopen we dat er mensen zijn die de dader herkennen op de getoonde beelden.

Zaaknummer

2017138222

Datum delict

3rd May, 2017

Plaats delict

Rotterdam

Signalement

Status

gezocht