Rotterdam – Gezocht – Welke mannen overvielen ouder echtpaar Vinkenstraat?

Een ouder echtpaar is op dinsdag 26 februari 2019 overvallen in de woning door 2 daders. Omstreeks 21:10 uur werd er op het raam geklopt dat aan de voorzijde zit.
Voor de deur staat een man die zegt een brief te hebben voor de bewoner. Als het slachtoffer de voordeur opent, wordt hij gelijk door de man tegen zijn keel geslagen waardoor hij achterover valt. Op de grond ontstaat vervolgens een worsteling tussen het slachtoffer en dader 1. De dader drukte de mond van het slachtoffer dicht zodat hij niet kon gillen en gaf hem 4 tot 5 vuistslagen tegen het hoofd. Tijdens de worsteling hoorde het slachtoffer dader 1 spreken met een tweede dader. Het slachtoffer heeft dader 2 niet gezien, die liep meteen naar de kelder die onder de trap is gelegen.

Omschrijving

Zo snel als de overval begon, was hij ook weer voorbij en verlieten dader 1 en dader 2 de woning. Toen het slachtoffer in de kelder keek, zag hij dat de deur van zijn kluisje open stond. In deze kluis lag alleen wat papieren. Deze  hebben ze meegenomen.

Getuigen?
Heeft u informatie over deze overval. Of was u getuige van de overval en heeft u nog niet met de politie gesproken?  Bel dan met 0900-8844 of vul onderstaand tipformulier in.

Zaaknummer

2019060398

Datum delict

26th February, 2019

Plaats delict

Rotterdam

Signalement

Status

gezocht