Rotterdam – Gezocht – Politie dringend op zoek naar verdachte steekincident Eendrachtsplein

De politie is dringend op zoek naar de identiteit van de verdachte van het steekincident Eendrachtsplein. Een 25-jarige Duitser raakte hierbij dinsdagmiddag 18 juli zwaar gewond.

Omschrijving

Het steekincident vond rond 16.00 uur plaats  op het Eendrachtsplein. Eerst viel de verdachte de vriendin van de Duitser lastig. Het slachtoffer sprak de verdachte aan, waarna hij er in eerste instantie vandoor ging. Korte tijd later liep de verdachte weer op het stel af, gooide een steen tegen het gezicht van de man en stak hem daarna met een mes in zijn zij.

De verdachte vluchtte op een fiets. Het slachtoffer ligt nog in het ziekenhuis. Vanwege de heftigheid van dit incident en de zware verwondingen van het slachtoffer, heeft het Openbaar Ministerie toestemming gegeven om de foto van de verdachte te publiceren.

Signalement
De verdachte is een man met een donkere huidskleur en halflange dreadlocks. Hij is ongeveer 1.75 meter lang en droeg een geruite blouse, een donkere broek en een witte pet.

Informatie
Kent u deze man of heeft u iets gezien of gehoord en dit nog niet met de politie gedeeld, neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of vul onderstaand tipformulier in. Anoniem kan ook via M.: 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl

Datum delict

18th July, 2017

Plaats delict

Rotterdam

Signalement

Status

gezocht