Rotterdam – Gezocht – Gewapende woningoverval Forelstraat

Laatste update: 29-04-2014 | 18:54 Datum delict: 06-12-2013 Plaats delict: Rotterdam Een alleenstaande moeder met vijf kinderen werd vrijdagochtend 6 december 2013 slachtoffer van een overval in haar eigen woning. Rond 11.00 uur die vrijdag zijn drie haar kinderen naar school en zijn twee kleintjes met hun moeder thuis in de Forelstraat in Rotterdam-Hoogvliet. De […]

Laatste update: 29-04-2014 | 18:54
Datum delict: 06-12-2013
Plaats delict: Rotterdam

Een alleenstaande moeder met vijf kinderen werd vrijdagochtend 6 december 2013 slachtoffer van een overval in haar eigen woning. Rond 11.00 uur die vrijdag zijn drie haar kinderen naar school en zijn twee kleintjes met hun moeder thuis in de Forelstraat in Rotterdam-Hoogvliet. De vrouw verwacht geen bezoek en vraagt als er wordt aangebeld door de dichte deur heen wie er voor de deur staat. 'De Post'is het antwoord en als ze de deur opent, ziet ze een man in een TNT-jas, niet met post maar wél met een vuurwapen. En hij is niet alleen.

Heeft u een tip over deze zaak? Laat het ons weten via het tipformulier Daders

De dader in de TNT-jas en z’n mededader dwingen de vrouw terug de gang in. Ze willen geld en cocaïne, maar hun slachtoffer schreeuwt dat ze dat niet heeft. Door alle commotie hebben ook de 2 kindjes in de woonkamer het op een gillen gezet. Kennelijk realiseren de twee daders zich op een bepaald moment dat ze kennelijk verkeerd zitten en gaan er zonder buit weer vandoor. Gelukkig hebben bewakingscamera’s in de buurt van de flat aan de Forelstraat de verdachten gefilmd.

Dader 1
Deze man heeft de TNT-jas al in zijn hand als hij aan komt lopen en trekt die even later aan. Het is een donker getinte man, wordt tussen de 20 en 25 jaar oud geschat en is zo’n 1.75 à 1.80 meter lang. Het wapen waarmee hij de vrouw bedreigde, was klein en zwart.

Dader 2
Dit is een licht getinte man die wat dikker en kleiner is, zo’n 1.65 meter. Op de bewakingsbeelden is te zien dat hij een groot wit logo op de rechterschouder van z’n jas heeft en dat hij onder z’n capuchon een wit petje draagt.

Vragen

– Wie denkt deze mannen die al schreeuwend met een vuurwapen een moeder met 2 kleine kindjes overvallen te (her)kennen?

– Wie heeft over deze overval, waarvan de daders mogelijk dus op het verkeerde adres waren, horen praten?

 Reacties

  • Politie Eenheid Rotterdam: 0800-6070 (gratis)
  • Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000 (gratis)

Afbeeldingen

Gerelateerde berichten