Rotterdam – Gezocht – Bezoekers stelen handtas op technofeest

Op zaterdag 26 maart werkt het slachtoffer op technofeest Voodoo bij de Ferro Dome aan de Keileweg in Rotterdam. Zij is daar ticketscanner en heeft een tas bij zich. Zij besluit op een gegeven moment haar handtas weg te leggen, direct naast de ingang waar de tickets gescand worden. Als na het feest de bezoekers weer vertrekken, ziet een groepje van vier personen de tas liggen. Een van de mannen hengelt hem met zijn voet binnen handbereik en een van vrouwen raapt hem op en neemt hem mee. Wie herkent de verdachten van de camerabeelden?

Omschrijving

De medewerkster legt haar tas in de loop van de avond onder een hek voorzien van een zwart doek, waar niemand bij kan komen. Om 03:18 uur komen vier bezoekers van dit feest, twee mannen en twee vrouwen, naar buiten en lopen via de rechterkant naar buiten. Een van de mannen heeft een opvallend kapsel: zijn donkere lange haar zit in een staart en de zijkanten zijn opgeschoren. De andere man draagt een rode pet.

Het groepje loopt langs het hek waar de tas van het slachtoffer ligt. De laatste van de vier, een man, ziet kennelijk de tas liggen en besluit met zijn rechtervoet de tas mee te slepen. Een van de vrouwen pakt de tas op, en met z’n vieren verlaten zij het feest met de tas van de vrouw.

In Bureau Rijnmond worden de bewegende camerabeelden getoond. Wie herkent dit gezelschap of een van de personen op de beelden? 

Datum delict

25th March, 2017

Plaats delict

Rotterdam

Signalement

Status

gezocht