Rotterdam – Bedrijf Waalhaven overvallen onder bedreiging van taser

Zaterdag 15 april, net voor middernacht, overvielen twee mannen met een taser een medewerker van een bedrijf aan de Waalhaven Oostzijde in Rotterdam. Zij gingen er met een groot geldbedrag vandoor.

De medewerker van het bedrijf kwam net bij het bedrijfspand aan en liep naar de ingang toen de twee mannen op hem af renden, hem beetpakten en bedreigden. Ze dwongen hem onder bedreiging van een taser om naar binnen te gaan en geld van het bedrijf af te geven.

De twee mannen, beiden ongeveer 1.85m lang, donker gekleed en met bivakmutsen op, namen vervolgens de telefoon van het slachtoffer mee en sloten hem op, voordat ze er zelf weer vandoor gingen.

De politie is een onderzoek gestart en is op zoek naar getuigen. Heeft u in de nacht van zaterdag 15 op zondag 16 april iets verdachts gezien op of rond de Waalhaven Oostzijde, dan vragen wij u contact op te nemen met de politie op 0900-8844 of via onderstaand tipformulier. Als u liever anoniem wilt blijven, kunt u bellen met 0800-7000 of ga naar www.misdaadanoniem.nl.