Roemeen met slok op rijdt tegen boom

Zundert – Een 45-jarige Roemeen is vanochtend aangehouden nadat hij met een Volvo tegen een boom op de Prinsenstraat is gereden. De bijrijder was buiten bewustzijn en is door de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Hij heeft een gebroken enkel en mag later vandaag naar huis. Op zondag 15 juni rond 5:30 uur reed een […]

Zundert – Een 45-jarige Roemeen is vanochtend aangehouden nadat hij met een Volvo tegen een boom op de Prinsenstraat is gereden. De bijrijder was buiten bewustzijn en is door de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Hij heeft een gebroken enkel en mag later vandaag naar huis.

Op zondag 15 juni rond 5:30 uur reed een Volvo tegen een boom op de Prinsenstraat. De Roemeense bestuurder verklaarde de controle over het stuur verloren te hebben en had geen zichtbare verwondingen. De Roemeense bijrijder was echter niet aanspreekbaar en is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Hij heeft een gebroken enkel en mag later vandaag het ziekenhuis verlaten. De politie vermoedde dat de bestuurder alcohol had gedronken en heeft hem laten blazen. Hij bleek ruim twee keer zoveel gedronken te hebben dan wettelijk toegestaan en is meegenomen naar het politiebureau. Hij heeft een rijverbod gekregen van 4 uur.