Rijswijk – Gezocht – Winkeldiefstallen Op=Op Voordeelshop Rijswijk

In november werden twee winkeldiefstallen gepleegd bij het filiaal Op=Op Voordeelshop aan de Prins Constantijn Promenade. De verdachten, vier mannen, zijn bij beide diefstallen gefilmd.

Omschrijving

Bij de eerste diefstal op donderdagmiddag 3 november komen twee mannen de winkel binnen. Ze vullen hun sporttas met een grote hoeveelheid flessen shampoo ter waarde van zeker 400 euro. De dikste vanj de twee mannen is vermoedelijk terug te zien op de beelden van de tweede diefstal op woensdag 23 november. Ook hier komen weer twee mannen de zaak binnen. Een van hen loopt even naar buiten en komt dan meteen weer naar binnen. Vermoedelijk had hij een product bij zich om te testen of daar een alarm op zat. Hierna vullen beide mannen een bigshopper met flessen shampoo ter waarde van ruim 500 euro en bedekken de buit met een handdoek. Ze tillen hem samen samen naar buiten en lopen weg.

Vragen

Kent of herkent u deze verdachten op beeld? Neem dan contact op met de recherche aan Bureau Rijswijk via nummer 0900-8844. Liever anoniem, bel dan met M. 0800-7000. U kunt ook het tipformulier onderaan dit bericht invullen, zodat de recherche contact met u op kan nemen. Anoniem invullen is ook mogelijk.

Zaaknummer

2016307026

Datum delict

2nd November, 2016

Plaats delict

Rijswijk

Signalement

Status

gezocht