Rijsenburg

Driebergen-Rijsenburg – Donderdagavond 30 januari werd rond 21:15 uur een horecagelegenheid aan de Traaij overvallen. Er waren op dat moment geen klanten meer aanwezig. Twee mannen, in het zwart gekleed en met bivakmutsen, kwamen de zaak binnen en bedreigden het personeel. Onder bedreiging wilden zij geld uit de kassalade. Dit duurde hen te lang, waarop […]

Driebergen-Rijsenburg – Donderdagavond 30 januari werd rond 21:15 uur een horecagelegenheid aan de Traaij overvallen. Er waren op dat moment geen klanten meer aanwezig.

Twee mannen, in het zwart gekleed en met bivakmutsen, kwamen de zaak binnen en bedreigden het personeel. Onder bedreiging wilden zij geld uit de kassalade. Dit duurde hen te lang, waarop de twee mannen vluchtten. Onbekend is in welke richting zij vluchtten en met welk vervoersmiddel. Agenten kamden de buurt uit maar troffen de twee niet meer aan. Ook een Burgernetactie leverde geen resultaat op.

Signalement daders

Beide mannen waren geheel in het zwart gekleed, met zwarte bivakmutsen en zwarte handschoenen aan. De een is ongeveer 1.80 m, de ander ongeveer 1.75 m lang. Beiden hebben een normaal postuur, en leken een blank uiterlijk te hebben. De kortste van de twee sprak Nederlands zonder accent en had een rood met wit en roze plastic tas bij zich om buit in te stoppen. 

Weet u wie de verdachten zijn of heeft u meer informatie over deze overval, neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.