Rijden zonder rijbewijs en onder invloed

Almelo – De politie heeft dinsdagochtend 30 april op de Grotestraat een 31-jarige Almeloër aangehouden. Hij had gedronken en bleek ook geen rijbewijs te hebben. Surveillerende agenten zagen de automobilist omstreeks 05.20 uur rijden. Bij het zien van de politieauto reed hij met hoge snelheid achterwaarts weg en ging er vandoor. Ter hoogte van de […]

Almelo – De politie heeft dinsdagochtend 30 april op de Grotestraat een 31-jarige Almeloër aangehouden. Hij had gedronken en bleek ook geen rijbewijs te hebben.

Surveillerende agenten zagen de automobilist omstreeks 05.20 uur rijden. Bij het zien van de politieauto reed hij met hoge snelheid achterwaarts weg en ging er vandoor. Ter hoogte van de Willemsgang stopte de bestuurder z’n auto en nam de benen. De agenten stelden een onderzoek in en troffen de man in de buurt, verstopt onder de stuiken, aan. Hij rook naar drank en werd aangehouden. Op het politiebureau blies hij 405 Ugl en de man bleek ook niet in het bezit van een rijbewijs. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

 

2013042185