Rijbewijs kwijt na rijden onder invloed

Almelo – Een 29-jarige man uit Almelo kon op zondag 14 december zijn rijbewijs inleveren nadat hij was betrapt op rijden onder invloed. Daarnaast wordt hij verdacht van het verlaten van de plaats van een ongeval. Omstreeks middernacht kreeg de politie een melding dat op de Nieuwe Gravenweg een auto door een hek een weiland […]

Almelo – Een 29-jarige man uit Almelo kon op zondag 14 december zijn rijbewijs inleveren nadat hij was betrapt op rijden onder invloed. Daarnaast wordt hij verdacht van het verlaten van de plaats van een ongeval.

Omstreeks middernacht kreeg de politie een melding dat op de Nieuwe Gravenweg een auto door een hek een weiland in was gereden. Agenten troffen ter plaatse op ongeveer 50 meter in het weiland een auto aan. De bestuurder was ervandoor gegaan. Vervolgens keken agenten in de omgeving uit naar de bestuurder. Korte tijd later werd in de omgeving een auto aangetroffen met daarin de bestuurder. De blaastest wees uit dat de man te veel gedronken had. De ademanalyse op het bureau bevestigde dit. De man blies 695 ugl. Zijn rijbewijs werd daarop ingevorderd. Tegen de man is proces verbaal opgemaakt.

2014219415