Ridderkerk – Gezocht – Dader spoorloos na gewelddadige overval

Een overvaller met een mes bestormde zaterdagavond 19 januari de supermarkt COOP aan het Vlietplein. Toen de manager zijn personeel probeerde te beschermen, werd hij gestoken. Het slachtoffer is daarna in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht. De overvaller is nog altijd spoorloos.

Omschrijving

Rond 19.50 uur was het nog redelijk druk in de winkel. Wanneer bezoekers en personeel proberen in te grijpen, wordt ook een van hen hard in zijn buik getrapt.

Ernstig gewond
Ambulancepersoneel en politie waren snel ter plaatse. De man met de steekwond is in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht, daarna in een kunstmatig coma gebracht. Hij is inmiddels ontwaakt

Overvaller op de vlucht
Na de gewelddadige overval is de dader er rennend vandoor gegaan richting de Vissersbuurt. Sindsdien is de man spoorloos. Vermoedelijk is het een vrij jonge overvaller, hij is blank en zo’n 1.70m. Hij had een donkerkleurige regenjas aan, een broek van Emporio Armani, zwarte handschoenen en zwarte schoenen met een grijs detail in de zool.

Heeft u iets gezien of gehoord over deze zaak? Ieder detail is van groot belang. Neem contact op met de politie via 0800 – 6070 of bel anoniem met M: 0800 – 7000.

 

 

 

Vragen

Wie heeft er iets gezien van de gewelddadige overval bij de COOP aan het Vlietplein in Ridderkerk?
Wie heeft de overvaller zien wegvluchten?
Wie weet wie de overvaller is?

Zaaknummer

2019021276

Datum delict

19th January, 2019

Plaats delict

Ridderkerk

Signalement

Status

gezocht