Resultaten snelheidscontrole

Alphen aan den Rijn – De politie heeft vrijdag 26 april tussen 20.30 en 21.20 uur wederom een snelheidscontrole gehouden op de Burgemeester Bruins Slotsingel ter hoogte van de Zonneweg. Het verkeer, komende vanaf het BP tankstation in de richting van de Zonneweg, werd met de laser gecontroleerd. Er werden 5 bekeuringen geschreven voor het […]

Alphen aan den Rijn – De politie heeft vrijdag 26 april tussen 20.30 en 21.20 uur wederom een snelheidscontrole gehouden op de Burgemeester Bruins Slotsingel ter hoogte van de Zonneweg.

Het verkeer, komende vanaf het BP tankstation in de richting van de Zonneweg, werd met de laser gecontroleerd. Er werden 5 bekeuringen geschreven voor het overschrijden van de maximum snelheid. De snelheden waren 65 (2x), 66, 67 en 82 km/h. Daarnaast werd er nog één proces-verbaal geschreven voor het niet kunnen tonen van het rijbewijs.

Snelheidscontroles

De politie controleert op deze weg, na aanleiding van klachten van omwonenden dat er te hard gereden wordt en de verkeersveiligheid in gedrang is. De politie zet de controles voort.