Politie zoekt vrouwelijke getuige incident Metropolis

Rotterdam – Zondag 7 juli raakte een 56-jarige Rotterdammer gewond na een bezoek aan het Metropolis Festival in het Zuiderpark in zijn woonplaats. De rechercheurs die onderzoeken hoe de man zijn verwondingen opliep, willen in contact komen met een vrouw die volgens getuigen enige tijd in gezelschap van de man heeft gelopen nadat hij het […]

Rotterdam – Zondag 7 juli raakte een 56-jarige Rotterdammer gewond na een bezoek aan het Metropolis Festival in het Zuiderpark in zijn woonplaats. De rechercheurs die onderzoeken hoe de man zijn verwondingen opliep, willen in contact komen met een vrouw die volgens getuigen enige tijd in gezelschap van de man heeft gelopen nadat hij het festivalterrein verliet.

De afgelopen weken heeft de politie uitvoerig onderzoek gedaan naar het incident. Desondanks is nog onduidelijk wat zich afspeelde en hoe de man zijn verwondingen opliep. Na een eerste getuigenoproep heeft de politie met getuigen gesproken. Die verklaren dat zij de man hebben zien lopen in het gezelschap van een vrouw. Het gaat om een vrouw van minimaal 1.80 meter, mager postuur en lang donkerblond haar in een staart. Zij had een fiets aan de hand.

De politie komt graag met deze vrouw in contact. Bent of kent u deze vrouw, vragen wij u contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

Gerelateerde berichten