Politie zoekt slachtoffers zakkenroller

Hoorn – De politie is op zoek naar slachtoffers van een zakkenroller die zijn slag heeft geslagen op en rond de weekmarkt op de Gouw en de Gedempte Turfmarkt in Hoorn. Omstreeks 13.30 uur kreeg de politie melding dat een getuige had gezien dat een man werd gerold. De man stond voor een groentekraam, terwijl […]

Hoorn – De politie is op zoek naar slachtoffers van een zakkenroller die zijn slag heeft geslagen op en rond de weekmarkt op de Gouw en de Gedempte Turfmarkt in Hoorn.

Omstreeks 13.30 uur kreeg de politie melding dat een getuige had gezien dat een man werd gerold. De man stond voor een groentekraam, terwijl er iets uit zijn zak werd gestolen. De getuige had de zakkenroller al enkele weken geleden aan het werk gezien, toen hij een vrouw bestal.

Op basis van het opgegeven signalement kon de verdachte even verderop worden aangehouden. Het gaat om een 35-jarige Roemeen. Hij is inmiddels in verzekering gesteld.

De politie is op zoek naar de man die voor de groentekraam werd bestolen en eventuele andere slachtoffers van de zakkenroller. De politie in Hoorn is bereikbaar op tel.nr. 0900-8844 (lokaal tarief).