Politie zoekt gevluchte overvaller

Utrecht – Vorig jaar, op woensdag 24 december, probeerde een onbekende man een winkel aan de Amsterdamsestraatweg te overvallen. De verdachte ging zonder buit weg. De politie zoekt getuigen. Rond 18.10 uur kreeg de politie een melding om naar de Amsterdamsestraatweg te gaan, waar een man kort daarvoor een winkel wilde overvallen. De man kwam […]

Utrecht – Vorig jaar, op woensdag 24 december, probeerde een onbekende man een winkel aan de Amsterdamsestraatweg te overvallen. De verdachte ging zonder buit weg. De politie zoekt getuigen.

Rond 18.10 uur kreeg de politie een melding om naar de Amsterdamsestraatweg te gaan, waar een man kort daarvoor een winkel wilde overvallen. De man kwam rond 18.00 uur de winkel binnen. Hij liep door naar een ruimte achterin de winkel, waar hij de eigenaresse bedreigde met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp. Mogelijk is de overvaller geschrokken van de hoeveelheid mensen in de winkel en heeft hij het pand zonder buit verlaten. De politie heeft in de omgeving gezocht naar de verdachte, maar heeft hem niet aangetroffen.

Signalement

De verdachte is een lichtgetinte man met een mager postuur. Hij droeg een spijkerbroek en een donker trainingsjack met iets wits eronder. Hij had gympen aan en zou mogelijk een bivakmuts hebben gedragen.

Iets gezien?

Mensen die iets hebben gezien of meer weten over bovenstaande poging overval, wordt verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Anoniem melden kan ook via 0800-7000.