Politie zoekt getuigen van mishandeling 11

Zoetermeer – Een elfjarige jongen raakte zondag 12 mei om 21.00 uur gewond doordat hij met een honkbalknuppel werd geslagen. Het jongetje brak daarbij vermoedelijk zijn schouder. De politie stelt een onderzoek in en is daarbij op zoek naar getuigen. Het kind was op de Hodenpijlstraat aan het spelen met een aantal vriendjes. Er ontstond […]

Zoetermeer – Een elfjarige jongen raakte zondag 12 mei om 21.00 uur gewond doordat hij met een honkbalknuppel werd geslagen. Het jongetje brak daarbij vermoedelijk zijn schouder. De politie stelt een onderzoek in en is daarbij op zoek naar getuigen.

Het kind was op de Hodenpijlstraat aan het spelen met een aantal vriendjes. Er ontstond een kleine woordenwisseling met een kleine jongen, die op zijn gedrag werd aangesproken. Deze kleine jongen rende daarop weg. Even later kwam er een auto aanrijden waaruit een volwassen man stapte met een houten stok, mogelijk honkbalknuppel. De man gaf het 11-jarige kind een klap op de schouder waarbij, zoals het nu laat aanzien, zijn schouder brak. Hierna stapte de man weer in en reed de bestuurder weg.

Getuigenoproep

De politie onderzoek de zaak en verwacht de vermoedelijke dader snel aan te kunnen houden. Het hevig ontdane jongetje moest voor behandeling naar het ziekenhuis. Heeft u informatie over het incident? Bel dan de recherche van Bureau Zoetermeer via 0900-8844.