Politie zoekt getuigen mogelijke mishandeling

Sneek – De politie is op zoek naar getuigen die meer informatie hebben over een incident waarbij een 28-jarige man uit Sneek gewond raakte. De man verliet in de vroege zondagochtend 16 februari omstreeks 3:00 uur een horecagelegenheid aan de Nauwe Noorderhorne in zijn woonplaats. Van daar is hij naar de Leewarder Pijpsteeg gelopen. Vanaf […]

Sneek – De politie is op zoek naar getuigen die meer informatie hebben over een incident waarbij een 28-jarige man uit Sneek gewond raakte.

De man verliet in de vroege zondagochtend 16 februari omstreeks 3:00 uur een horecagelegenheid aan de Nauwe Noorderhorne in zijn woonplaats. Van daar is hij naar de Leewarder Pijpsteeg gelopen. Vanaf dat moment kan het slachtoffer zich niets meer herinneren. Ongeveer een half uur later wordt de man door omstanders getroffen met verschillende verwondingen in zijn gezicht. Hij wordt naar het ziekenhuis overgebracht. Daar worden een gebroken neus, gekneusde kaak en diverse blauwe plekken geconstateerd.

De politie komt graag in contact met mensen die meer informatie hebben over wat er met de 28-jarige Sneker gebeurd kan zijn. Neemt u in dat geval contact op met de politie: