Politie op zoek naar jonge aanrander

Arnhem – De politie doet nader onderzoek naar aanleiding van een vijftal aangiftes van aanranding in Arnhem. Een tot dusver onbekende jongen heeft sinds vrijdag 20 juni vijf meisjes op straat onzedelijk betast. De aanrandingen hebben plaatsgevonden op straat in de wijk Hoogkamp, langs de Utrechtseweg nabij Arnhems Buiten en op de Nelson Mandelabrug. Er […]

Arnhem – De politie doet nader onderzoek naar aanleiding van een vijftal aangiftes van aanranding in Arnhem. Een tot dusver onbekende jongen heeft sinds vrijdag 20 juni vijf meisjes op straat onzedelijk betast.

De aanrandingen hebben plaatsgevonden op straat in de wijk Hoogkamp, langs de Utrechtseweg nabij Arnhems Buiten en op de Nelson Mandelabrug. Er blijkt in die gevallen steeds sprake te zijn van een overeenkomstig signalement, namelijk een kleine jongen in de leeftijd van 11 tot 15 jaar met een negroïde uiterlijk. Verder heeft hij een kaal geschoren hoofd en draagt hij een opvallende rugzak. De jongen maakt gebruik van een sportfiets.

Getuige of slachtoffer?

Team zeden heeft de zaak in onderzoek en komt graag in contact met getuigen of zij die menen de jongen aan zijn signalement te herkennen. Ook meisjes of vrouwen die iets soortgelijks is overkomen maar zich nog niet bij de politie hebben gemeld worden verzocht dat alsnog te doen. De politie is bereikbaar op telefoonnummer 0900-8844.

(2014068279)