Politie onderzoekt zware mishandeling in Rotterdam

Rotterdam – De politie stelt een nader onderzoek in naar en zware mishandeling die donderdagmiddag, rond 14.15 uur plaatsvond in een woning in de Wevershoekstraat in Rotterdam. Agenten troffen in de woning een man aan met verwondingen aan het hoofd. Aangezien hij geen tekenen van leven meer vertoonde werd hij gereanimeerd. Uiteindelijk is het slachtoffer in kritieke […]

Rotterdam – De politie stelt een nader onderzoek in naar en zware mishandeling die donderdagmiddag, rond 14.15 uur plaatsvond in een woning in de Wevershoekstraat in Rotterdam.

Agenten troffen in de woning een man aan met verwondingen aan het hoofd. Aangezien hij geen tekenen van leven meer vertoonde werd hij gereanimeerd. Uiteindelijk is het slachtoffer in kritieke toestand maar wel met hartslag naar het Erasmus Medisch Centrum overgebracht.

In de woning is de vermoedelijke bewoner van het pand aangehouden. Het gaat hierbij om een 64-jarige man. Hij is overgebracht naar een politiebureau en zal worden gehoord.

Aangezien niet duidelijk is wat er zich exact in de woning heeft afgespeeld, stelt de politie een uitgebreid onderzoek in. De afdeling Forensisch Opsporing heeft een sporenonderzoek ingesteld en er zijn getuigen gehoord. Ook stelde de politie een buurtonderzoek in.