Politie onderzoekt dodelijke steekpartij in woning

Reek – De politie is een onderzoek begonnen na een steekincident in een woning aan het Kerkpad. Daarbij kwam de 42-jarige bewoonster om het leven en raakte de 12-jarige zoon des huizes zwaargewond. De 10-jarige dochter des huizes bleef ongedeerd. De 41-jarige bewoner is aangehouden. De melding van het steekincident kwam zondag 28 april rond […]

Reek – De politie is een onderzoek begonnen na een steekincident in een woning aan het Kerkpad. Daarbij kwam de 42-jarige bewoonster om het leven en raakte de 12-jarige zoon des huizes zwaargewond. De 10-jarige dochter des huizes bleef ongedeerd. De 41-jarige bewoner is aangehouden.

De melding van het steekincident kwam zondag 28 april rond 22.30 uur bij de hulpdiensten binnen door een omwonende. De vrouw was zwaargewond bij hem aan de deur gekomen. Ambulancepersoneel heeft haar daar nog behandeld maar desondanks is ze ter plaatse aan haar verwondingen overleden. In de woning van het gezin troffen de hulpdiensten de zwaargewonde jongen aan. Hij is na behandeling door ambulancepersoneel naar een ziekenhuis gebracht. De politie heeft de bewoner in de woning aangehouden en ingesloten voor verder onderzoek.