Politie houdt overvallers aan in Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel – Woensdagochtend, om ongeveer 11.20 uur is een restaurant aan de Dorpsstraat in Capelle aan den IJssel overvallen door twee mannen. Beide verdachten zijn aangehouden. Op het moment van de overval waren 4 personeelsleden in het restaurant aanwezig. De overvallers die het restaurant binnen kwamen waren in het bezit van vuurwapens. […]

Capelle aan den IJssel – Woensdagochtend, om ongeveer 11.20 uur is een restaurant aan de Dorpsstraat in Capelle aan den IJssel overvallen door twee mannen. Beide verdachten zijn aangehouden.

Op het moment van de overval waren 4 personeelsleden in het restaurant aanwezig. De overvallers die het restaurant binnen kwamen waren in het bezit van vuurwapens. Het personeel wist één van de twee te overmeesteren. Bij deze actie raakte een personeelslid licht gewond. De tweede verdachte wist te ontkomen.

De politie stelde direct een groot onderzoek in door vele eenheden in te zetten op de eventuele vluchtroute van de tweede verdachte. Deze werd korte tijd later enkele honderden meters van net restaurant bij zijn auto aangetroffen. Ook deze verdachte is aangehouden.

Beiden zijn 17 jaar oud en afkomstig uit Capelle aan den IJssel.