Politie houdt man snel aan na steekincident in Zuidoost

Amsterdam – De politie heeft dinsdag rond 13.30 uur een 53-jarige man uit Amsterdam aangehouden. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij een steekincident kort daarvoor. Agenten kregen rond 13.15 uur een melding van een steekincident aan de Alfred Doblinstraat, waarbij eerst een vrouw was neergestoken en vervolgens ook een omstander die haar te hulp schoot. Beide slachtoffers zijn […]

Amsterdam – De politie heeft dinsdag rond 13.30 uur een 53-jarige man uit Amsterdam aangehouden. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij een steekincident kort daarvoor.

Agenten kregen rond 13.15 uur een melding van een steekincident aan de Alfred Doblinstraat, waarbij eerst een vrouw was neergestoken en vervolgens ook een omstander die haar te hulp schoot. Beide slachtoffers zijn met diverse steekwonden per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De aard van de verwondingen is nog onbekend. Aan de hand van getuigenverklaringen konden agenten kort daarna de verdachte – die na het incident vanaf de Alfred Doblinstraat was weggefietst – op de Alexander Dumaslaan aangehouden. Hij is ingesloten op een politiebureau. De politie onderzoekt de toedracht van de steekpartij en roept getuigen op zich te melden via 0900-8844.