Poging beroving (oproep getuigen)

Den Haag – Een nog onbekende man probeerde donderdag 30 januari omstreeks 01.30 uur in een steegje tussen de Prins Willemstraat en de Roerstraat een 30-jarige Haagse vrouw met geweld te beroven. Het slachtoffer fietste vanaf de Renbaanstraat via de Havenkade en de Juriaan Kokstraat naar de Prins Willemstraat. Daar moest zij afstappen, omdat daar […]

Den Haag – Een nog onbekende man probeerde donderdag 30 januari omstreeks 01.30 uur in een steegje tussen de Prins Willemstraat en de Roerstraat een 30-jarige Haagse vrouw met geweld te beroven.

Het slachtoffer fietste vanaf de Renbaanstraat via de Havenkade en de Juriaan Kokstraat naar de Prins Willemstraat. Daar moest zij afstappen, omdat daar hekjes staan. Op dat moment werd ze door een onbekende man van haar fiets getrokken en in haar gezicht geslagen. De Haagse verdedigde zich en sloeg de man in het gezicht. Hierop gaf hij het op en stapte als passagier in een grijze auto. De auto reed vervolgens weg in de richting van de Scheveningseweg.

Oproep getuigen

Van de verdachte is het volgende signalement bekend: blanke man, groot postuur, kaal hoofd en gekleed in een zwarte jas. Bent u getuige geweest van deze poging tot beroving of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Scheveningen via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.