Planken komen niet ver, politie houdt drie verdachten aan

Zoetermeer – Een melder zag donderdag 9 mei rond 1 uur drie mannen op een bouwterrein gelegen tussen de Olof Palmelaan en het Lauwersmeer slepen met planken. Hij alarmeerde direct de politie via 112, die kort daarna de drie mannen aanhield. Na de melding arriveerde de politie bij het bouwterrein aan de zijde van de […]

Zoetermeer – Een melder zag donderdag 9 mei rond 1 uur drie mannen op een bouwterrein gelegen tussen de Olof Palmelaan en het Lauwersmeer slepen met planken. Hij alarmeerde direct de politie via 112, die kort daarna de drie mannen aanhield.

Na de melding arriveerde de politie bij het bouwterrein aan de zijde van de Olaf Palmelaan. Agenten zagen nog net twee verdachten over het hek klimmen aan de zijde van het Lauwersmeer en de hoek om wegrennen. De politie ging achter de verdachten aan en hield een 19-jarige man uit Zoetermeer en een 25-jarige man uit Voorburg aan. De derde verdachte, een 24-jarige man uit Zoetermeer, trof de politie in een auto aan. Alle drie de mannen zitten vast.