Pijnacker – Gezocht – Inbraak met geweld Pijnacker

Een 42 jarige bewoner van de Nansenlaan in Pijnacker werd in de nacht van zaterdag 17 op zondag 18 oktober pijnlijk uit zijn slaap gehaald: hij werd gewekt door een inbreker met een klap op zijn strottenhoofd. De recherche onderzoekt de zaak en is op zoek naar getuigen.

Omschrijving

De Nansenlaan ligt in een woonwijk in Pijnacker. Het zijn voornamelijk rijtjeshuizen. Met voor en achter tuinen. En parkeerplaats voor de deur. 18 oktober had iemand het om kwart voor 4 in de vroege ochtend voorzien op een woning waar op dat moment 5 mensen lagen te slapen.

De man lag samen met zijn vrouw te slapen en ook de drie kinderen lagen te slapen. Plotseling word de man wakker van een harde klap op zijn keel. De bewoner kwam direct schreeuwend overeind en zag nog net een persoon de slaapkamer uit rennen.  Zijn vrouw werd wakker van zijn geschreeuw. En zag haar man de slaapkamer uit rennen. De man rende de inbreker nog achterna, naar buiten. Via de parkeerplaats rende de inbreker weg in de richting van de Acacialaan. De bewoner is terug naar huis gegaan omdat hij zijn vrouw en kinderen niet langer alleen wilde laten. Zijn vrouw had ondertussen de hulpdiensten gealarmeerd die ter plaatse kwamen.

Er is meteen een onderzoek gestart. Agenten zochten uitgebreid in de omgeving, helaas zonder resultaat.

Het gezin kwam na een paar dagen terug in hun woning en ontdekte toen pas dat er in het ouderlijke bed een mes was achtergelaten en dat er met het mes in het bed gestoken was. De impact van de vondst van het mes op het gezin is groot.

De indringer bleek via de achterdeur binnen te zijn gekomen. Die zit altijd op slot maar toch is het gelukt om de deur open te maken. Het gekke was dat er ook niks overhoop was gehaald. En er was op één telefoon na niks weg.

Vragen

Zaaknummer

2015304523

Datum delict

17th October, 2015

Plaats delict

Pijnacker

Signalement

Status

gezocht