Overval op supermarkt verijdeld

Voorschoten – Een alerte ondernemer van de Schoolstraat wist zaterdagochtend 17 mei rond 7.30 uur een overval op een supermarkt te voorkomen. Agenten hielden twee mannen 31 en 37 jaar uit Voorschoten aan. De man zag twee mannen lopen die zich verdacht gedroegen, zij liepen een rondje om de supermarkt en leken zich vervolgens verdekt […]

Voorschoten – Een alerte ondernemer van de Schoolstraat wist zaterdagochtend 17 mei rond 7.30 uur een overval op een supermarkt te voorkomen. Agenten hielden twee mannen 31 en 37 jaar uit Voorschoten aan.

De man zag twee mannen lopen die zich verdacht gedroegen, zij liepen een rondje om de supermarkt en leken zich vervolgens verdekt op te stellen. De ondernemer alarmeerde direct de politie en sprak een personeelslid van de supermarkt aan. Agenten namen direct poolshoogte en troffen achter een auto het tweetal aan. Onder het voertuig waar de twee verborgen zaten troffen agenten bivakmutsen en messen aan. Hierop zijn beiden direct aangehouden en overgebracht naar het bureau.