Overlast leidt tot inname geluidsapparatuur

Den Haag – Herhaaldelijke meldingen van geluidsoverlast leidden er woensdagmorgen 1 mei in alle vroegte toe dat agenten bij een woning aan de Hasebroekstraat geluidsapparatuur in beslag namen. Toen de agenten rond 01.25 uur bij de woning arriveerden, hoorden zij de harde muziek en zagen rook opstijgen vanuit de binnentuin. De bewoner vertelde een feestje […]

Den Haag – Herhaaldelijke meldingen van geluidsoverlast leidden er woensdagmorgen 1 mei in alle vroegte toe dat agenten bij een woning aan de Hasebroekstraat geluidsapparatuur in beslag namen.

Toen de agenten rond 01.25 uur bij de woning arriveerden, hoorden zij de harde muziek en zagen rook opstijgen vanuit de binnentuin. De bewoner vertelde een feestje te hebben. De agenten verzochten vervolgens de muziek zachter te zetten en, gezien de grote rookontwikkeling, het vuur in de tuin te doven. Daarbij kregen de bewoners tevens een waarschuwing dat bij een volgende melding de geluidsapparatuur in beslag zou worden genomen.

Ruim een half uur later kwam er opnieuw een melding over geluidsoverlast binnen. Bij aankomst hoorden de agenten op straat opnieuw de muziek en bleek ook het vuur niet te zijn gedoofd. Hierop werd de geluidsapparatuur in beslag genomen.