Oudenbosch – Gezocht – Kluisjesroof in Oudenbosch

Op maandag 5 maart 2018 werd ontdekt dat een groot aantal kluisjes was leeggehaald in een Rabobank aan de Kade in Oudenbosch

Omschrijving

Vermoedelijk zijn de dieven in de nacht van vrijdag 2 op zaterdag 3 maart 2018 binnen gedrongen. Zij blijven in totaal 24 uur binnen want zij verlaten dit pas een nacht later weer, met een groot geldbedrag en sieraden. De buit bedraagt vermoedelijk miljoenen euro’s. De recherche houdt er rekening mee dat zij hulp hebben gehad van twee beveiligers die inmiddels zijn aangehouden. 

Vragen

1) Wie herkent de daders op de bewakingsbeelden, mogelijk aan hun manier van bewegen?

2) Wie heeft iets gezien in dat weekend rond zaterdag 3 en zondag 4 maart 2018 in de buurt van het Rabobankgebouw in Oudenbosch. Het is bijv. goed mogelijk dat gedurende die 24 uur dat ze in het kantoor waren, er bijv. een vluchtauto klaar heeft gestaan op het parkeerterrein. We willen dus graag weten of iemand iets is opgevallen?

3) We zoeken ook een fietser die vrijdagnacht rond één uur langs het bankgebouw fietste en de besttuurder van een grijze Seat Ibiza die we op de bewakingsbeelden zien.  Ook vragen we twee mannen zich te melden die de bewuste nacht van vrijdag 3 april op zaterdag 4 april binnen kijken in het bankgebouw en vervolgens enkele minuten bij de pinautomaat staan.  

 

Zaaknummer

2018052647

Datum delict

1st March, 2018

Plaats delict

Oudenbosch

Signalement

Status

gezocht