Onrust in de Onruststraat in Kamperland

Kamperland – Buurtbewoners vertrouwen het niet helemaal als zij zondagavond hun 28-jarige buurman in verwarde toestand met jerrycans zien lopen en waarschuwen de politie. Zij vrezen dat hij van plan is zijn woning in brand te steken. Enorme chaos De toegesnelde agenten zien bij aankomst de zeer geëmotioneerde Kamperlander voor zijn woning staan. In de […]

Kamperland – Buurtbewoners vertrouwen het niet helemaal als zij zondagavond hun 28-jarige buurman in verwarde toestand met jerrycans zien lopen en waarschuwen de politie. Zij vrezen dat hij van plan is zijn woning in brand te steken.

Enorme chaos

De toegesnelde agenten zien bij aankomst de zeer geëmotioneerde Kamperlander voor zijn woning staan. In de woning is het een enorme chaos en het lijkt erop dat dit door de bewoner zelf is veroorzaakt. Aan de achterzijde van de huis vinden agenten buiten jerrycans gevuld met een brandbare stof en enkele molotov cocktails. Reden genoeg om de man aan te houden en in te sluiten in PI Torentijd in Middelburg.

Verklaring afgelegd

Intussen is de Kamperlander als verdachte gehoord. Na afloop van zijn verklaring is besloten om hem voor te geleiden aan de Rechter-commissaris.