Nootdorp – Gezocht – Brandstichting RK DEO

Tijdens de jaarwisseling brandde de kantine van voetbalvereniging RK DEO aan de Sportparkweg helemaal uit. De politie zoekt getuigen van deze brandstichting.

Omschrijving

Op bewakingsbeelden zijn rond 00.30 uur vier personen bij de kantine te zien. Kort daarna volgt een explosie die de brand in het gebouw veroorzaakt. De verdachten zijn niet herkenbaar in beeld, maar mogelijk legt iemand de link met deze vier personen in combinatie met de brandstichting. Het zou kunnen dat de verdachten het ontstaan van de brand ook zelf hebben gefilmd of gefotografeerd en dat deze beelden door hen zijn verspreid. De politie komt graag in contact met mensen die over dit beeldmateriaal beschikken. De verzekeringsmaatschappij van de voetbalvereniging heeft een beloning uitgeloofd voor de gouden tip die leidt tot de oplossing van de brandstichting.

Vragen

Heeft u informatie over deze brandstichting? Neem dan contact op met de recherche aan Bureau Pijnacker/Nootdorp via nummer 0900-8844. Liever anoniem, bel dan met M. 0800-7000. U kunt ook het tipformulier onderaan dit bericht invullen, zodat de recherche contact met u op kan nemen. Anoniem invullen is ook mogelijk.

Zaaknummer

2017000199

Datum delict

31st December, 2016

Plaats delict

Nootdorp

Signalement

Status

gezocht