Nijmegen – Gezocht – Schietpartij middenin woonwijk

Op vrijdag 21 september 2018 is er op klaarlichte dag geschoten, op de kruising van de Daniëlsweg en de Steven Vennecoolstraat.

Omschrijving

Vanuit een auto wordt er geschoten op een man. Het lijkt erop dat deze man niet is geraakt, maar hij schiet wel terug en rent daarna weg. 
Na het schietincident loopt deze man rond 13.04 uur over de Vredeman de Vriesstraat. Vervolgens slaat hij het Kapiteelpad in. Het kruispunt waar geschoten is, is zo’n 100 meter verderop. Zowel deze man als de inzittenden van de auto zijn nog steeds spoorloos.  

Bewakingsbeelden auto
Er zijn beelden van de auto die mogelijk betrokken is bij het incident. Dit voertuig is voor en na de schietpartij gefilmd. De politie gaat ervanuit dat er minstens twee mensen in de auto zaten: de schutter en de bestuurder.

Zwarte Volkswagen Golf
De auto, een zwarte Volkswagen Golf, wordt iets voor 13.00 uur gefilmd op de Paul Krugerstraat richting het bewuste kruispunt. Het lijkt erop dat de auto siervelgen heeft. Na het schieten rijdt de auto terug richting de Neerbosstraat. Mogelijk heeft de auto door de schietpartij schade opgelopen. 

Vragen

  • Wie herkent de man? 
  • Wie herkent de auto op de bewakingsbeelden of heeft deze ergens zien rijden?
  • Wie weet er meer van het schietincident op het kruispunt van de Daniëlsweg en de Steven Vennecoolstraat?

Tippen kan ook vertrouwelijk via 079 345 8999. 

Zaaknummer

2018427065

Datum delict

20th September, 2018

Plaats delict

Nijmegen

Signalement

Status

gezocht