Nieuwerkerk aan den IJssel – Politie onderzoekt vechtpartij in Nieuwerkerk aan den IJssel

De politie onderzoekt een ruzie tussen meerdere leerlingen in de omgeving van een middelbare school aan de Fresiaveld in Nieuwerkerk aan den IJssel. Een leerling van deze school raakte hierbij lichtgewond.

Rond 16:25 uur kreeg de politie de melding dat er na een ruzie tussen meerdere leerlingen van deze school en andere scholen een vechtpartij was ontstaan. Toen de agenten ter plaatse kwamen hadden docenten van de school de partijen gescheiden. Een 17-jarige scholier was lichtgewond. Op aanwijzingen van getuigen werd een 15-jarige man uit Nieuwerkerk aan den IJssel aangehouden. Inmiddels hebben twee leerlingen aangifte gedaan. Bij de politie zijn meerdere filmpjes van het incident aangeleverd. De politie onderzoekt wat er zich exact heeft afgespeeld.

Beelden van het incident

De politie zoekt nog meerdere beelden van het incident. Door scholieren is er met hun mobiele telefoon gefilmd. De politie ontvangt graag deze beelden voor het onderzoek. Via www.politie.nl/upload kunnen de beelden worden opgestuurd naar de politie. Getuigen met informatie kunnen contact opnemen met 0900-8844. Liever anoniem? Dat kan via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.