Nick Mulder (15) al vier dagen vermist

1 min


Nick Mulder is vermist sinds maandag 16-01-2017.

Hij werd voor het laatst gezien in Deurne en was gekleed is een blauwe jas, een donkere trainingsbroek en zwarte adidas schoenen. Bij informatie bel met de politie Deurne 0900 8844 of mail naar afrodithe_001@hotmail.com of telefoon

Janet Bohm is radeloos nu haar 15-jarige zoon Nick Mulder nu al vier dagen vermist is.
Hij ontsnapte maandag uit de gesloten instelling Vreekwijk in Deurne. Hij zit daar intern omdat hij zwaar autistisch is en met gedragsproblemen kampt. Hij is zonder telefoon en zonder geld vertrokken en het is compleet onduidelijk waar hij nu zit.
Tot grote frustratie van Janet maakt de instelling zich nog geen zorgen en zeggen ze tegen haar: “die jongen duikt wel weer op”. Als moeder voelt ze dat er iets niet pluis is. Ze gaat met vrienden en familie op zoektocht in Deurne met een foto van haar zoon: “hebben jullie hem misschien gezien?”

Bij de politie staat hij inmiddels in de interne systemen als vermist opgegeven. Als hij ergens opduikt mag een agent hem naar Deurne overbrengen, zo laat de politie aan Hart van Nederland weten. Als er vrijdag nog steeds nog geen enkel spoor van hem is wordt de zoektocht opgeschaald.

Donderdag avond om 22.30 uur is er bij Hart van Nederland op SBS6 aandacht geschonken aan deze vermissing.