Mishandeling na conflict

Soest – Op zondag 8 december heeft er een mishandeling plaatsgevonden op de Steenhoffstraat in Soest. De politie heeft de zaak in onderzoek. Agenten kregen rond 20:35 uur een melding van een vechtpartij aan de Steenhoffstraat in Soest. Ter plaatse troffen agenten een 52-jarig slachtoffer uit Soest aan. Getuigen verklaarden dat een groep Engelssprekende mensen […]

Soest – Op zondag 8 december heeft er een mishandeling plaatsgevonden op de Steenhoffstraat in Soest. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Agenten kregen rond 20:35 uur een melding van een vechtpartij aan de Steenhoffstraat in Soest. Ter plaatse troffen agenten een 52-jarig slachtoffer uit Soest aan. Getuigen verklaarden dat een groep Engelssprekende mensen ruzie hadden met de eigenaar van een bar. Het slachtoffer wilde de eigenaar helpen maar werd daarbij met een voorwerp geslagen. De verdachten gingen er vandoor. Agenten hebben korte tijd later in Amersfoort een 33-jarige verdachte zonder vaste woon of verblijfplaats aangehouden. De overige verdachten zijn niet meer aangetroffen.

Het 52-jarige slachtoffer is in het ziekenhuis aan een hoofdwond behandeld. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Getuigen

De politie heeft de zaak in onderzoek en roept getuigen op zich te melden. Heeft u iets gezien? Neem dan contact op met de politie in Amersfoort via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.