Meisje bedreigd, politie zoekt getuigen

Den Haag – Een onbekende man bedreigde woensdag 8 oktober een 15-jarig meisje op het fietspad bij de Toscaninistraat. Het slachtoffer fietste rond 07:50 uur naar school toen de onbekende man haar staande hield. Hij bedreigde haar verbaal met de dood. De aanleiding van de bedreiging is onbekend. Het meisje heef aangifte gedaan. Signalement De […]

Den Haag – Een onbekende man bedreigde woensdag 8 oktober een 15-jarig meisje op het fietspad bij de Toscaninistraat.

Het slachtoffer fietste rond 07:50 uur naar school toen de onbekende man haar staande hield. Hij bedreigde haar verbaal met de dood. De aanleiding van de bedreiging is onbekend. Het meisje heef aangifte gedaan.

Signalement

De verdachte betreft een blanke man van 18/19 jaar, geen gezichtsbeharing, brildragend (dun, klein, metalen montuur), donkerbruin haar (met kuifje van voren), zwarte Nickelson-jas met bontkraag en hij reed op een lichtblauwe Tomos bromfiets (geen scootermodel).

Tips? Bel de politie!

Bent u getuige geweest van deze bedreiging of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader? Neemt u dan contact op met de schoolwijkagent van Loosduinen via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.