Meerdere schuurinbraken

Beuningen – In de nacht van donderdag 25 op vrijdag 26 april werd in Beuningen ingebroken in schuren aan de Voortmansweg, Paandersdijk, Beunigerstraat en Harbertweg. Ook hebben inbrekers geprobeerd in te breken in een schuur aan de Paandersdijk. De inbrekers hadden het voornamelijk voorzien op gereedschap. Bij twee inbraken namen ze alleen kettingzaken mee. Bij […]

Beuningen – In de nacht van donderdag 25 op vrijdag 26 april werd in Beuningen ingebroken in schuren aan de Voortmansweg, Paandersdijk, Beunigerstraat en Harbertweg. Ook hebben inbrekers geprobeerd in te breken in een schuur aan de Paandersdijk.

De inbrekers hadden het voornamelijk voorzien op gereedschap. Bij twee inbraken namen ze alleen kettingzaken mee. Bij de twee andere inbraken werden naast een kettingzaag ook elektrisch gereedschap, een jerrycan met brandstof en twee fietsen gestolen. De fietsen werden later licht beschadigd in de buurt teruggevonden. De politie vermoedt dat het om dezelfde daders gaat. De inbraken worden onderzocht.

Heeft u iets gezien?
Mensen die iets gezien hebben wat kan leiden tot het oplossen van deze inbraken, kunnen zich melden bij de politie. Dit kan via telefoonnummer 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

Tips om een inbraak in schuur/berging/garage te voorkomen