Meerdere aanrijdingen op A28 bij Amersfoort

Amersfoort – Bij een aanrijding op de A28 op de parallelstrook richting Zwolle werden zeven auto’s en een caravan zwaar beschadigd. Eén persoon raakte licht gewond. Op hetzelfde moment was er ook een aanrijding bij afrit Leusden waarbij vier auto’s betrokken waren. Eén persoon werd daarbij met nekklachten naar het ziekenhuis vervoerd. Na een melding […]

Amersfoort – Bij een aanrijding op de A28 op de parallelstrook richting Zwolle werden zeven auto’s en een caravan zwaar beschadigd. Eén persoon raakte licht gewond. Op hetzelfde moment was er ook een aanrijding bij afrit Leusden waarbij vier auto’s betrokken waren. Eén persoon werd daarbij met nekklachten naar het ziekenhuis vervoerd.

Na een melding donderdag 6 juni om 17.40 uur over een aanrijding op de A28 ter hoogte Amersfoort, troffen agenten een grote ravage en 7 voertuigen die betrokken waren bij de aanrijding. Een 32- jarige bestuurder van een bestelbus werd naar het ziekenhuis vervoerd. Daar bleek de man uit Putten na onderzoek slechts licht gewond te zijn en hij kon direct het ziekenhuis verlaten. De overige betrokkenen konden ter plekke behandeld worden of raakten niet gewond. De materiële schade was groot. Een caravan werd totaal verwoest en de inboedel lag verspreid over de weg. Alle voertuigen waren zodanig beschadigd, dat ze moesten worden weggesleept. De weg was tot 21.15 uur afgesloten. De politie onderzoekt de toedracht van het ongeluk.

Bij Leusden waren drie auto’s betrokken bij een aanrijding. Eén auto was 180 graden gedraaid en een ander was tegen de middengeleider geduwd. Een 56-jarige vrouw uit Stadskanaal met nekklachten werd door de brandweer uit de auto gehaald en per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Twee voertuigen zijn weggesleept. De politie onderzoekt ook hier de toedracht van het ongeluk.