Meerdere aanhoudingen bij voetbalwedstrijd

Arnhem – Voorafgaand aan een voetbalwedstrijd in Arnhem ontstond ruzie tussen supporters en medewerkers van het voetbalstadion. Meerdere personen werden aangehouden. Enkele supporters die met bussen bij het stadion aan kwamen, stonden te plassen op plekken waar dat niet mocht. Ze werden hierop aangesproken door de stewards. Hier reageerden de supporters erg agressief op, waardoor […]

Arnhem – Voorafgaand aan een voetbalwedstrijd in Arnhem ontstond ruzie tussen supporters en medewerkers van het voetbalstadion. Meerdere personen werden aangehouden.

Enkele supporters die met bussen bij het stadion aan kwamen, stonden te plassen op plekken waar dat niet mocht. Ze werden hierop aangesproken door de stewards. Hier reageerden de supporters erg agressief op, waardoor er een ruzie ontstond waar steeds meer supporters zich mee bemoeiden. Een aantal stewards raakte ook gewond. De politie werd er snel bij gehaald. Agenten moesten met gepast geweld de supportersgroep scheiden van de stewards. De politie hield vier personen aan voor openlijke geweldpleging. De personalia van de verdachten waren bij het maken van dit bericht nog niet bekend.

2013044541